avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită banca-creanta preluata de firma de recuperari-executare
Discuție deschisă în Executare silită

banca-creanta preluata de firma de recuperari-executare

ce se intampla cu creditul si imobilul meu daca datoria deja a fost preluata de o firma de recuperari creante si sunt chemata in fata unui executor

1. in ce relatie mai sunt cu banca?
2. catre cne platesc ratele restante?
3.pot continua plata creditului pana la finalizarea acestuia?
4.se reiau disctutiile cu banca sau contractul meu de credit se reziliaza si practic am pierdut orice raport cu banca?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: selira , utilizator 16:54, 11 August 2011
Buna ziua,

teoretic banca a instrainat creanta si raportul juridic este acum numai cu firma de recuperari.
In aceste conditii, datorati de indata si integral suma pe care ati imprumutat-o.
Practic, orice negociere este inca posibila - de multe ori cei caredetin banca sunt si patronii firmelor de recuperari, astfel incat ei vor fi deschisi la propunerile dvs de reesalonare.

Avocat Costi Boncu
eu ma gandesc ca ar trebui ca firma de recuperari sau banca sa ne puna la dispozitie acel contract sa vedem daca este cesiune de creanta sau o subrogatie.
iar daca s-ar vorbi de o reesalonare cu banca, atunci ce s-ar intampla cu contractul dintre banca si firma de recuperari. iar o reesalonare cu firma de recuperare nu s-ar putea face pe 25 de ani!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarziere plata rate lunare peste 200 zile-consecinte GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua, Am contractat un credit in baza adeverintei de salariu ,in 2007 de la o banca .Dupa ce am platit ratele lunare conform graficului timp de 2 ani,m-am ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu creditele cesionate de banci? cordis claudia cordis claudia acum dupa noile reglementari bancare,ce se intampla cu creditele cesionate de banci catre firmele de recuperare?pentru aceste firme nu s-au stabilit niste ... (vezi toată discuția)
Executat silit apoi cesionat mgyom mgyom Salut, Ar dori un raspuns la o intrebare. Am luat un credit auto in 2008 de la o banca pe care dupa un timp nu l-am mai putut plati din motivul ca am fost ... (vezi toată discuția)