avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Termen contestatie tabel preliminar al creantelor
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Termen contestatie tabel preliminar al creantelor

Buna ziua
Legea spune ca se pot face contestatii la tabelul preliminar al creantelor in termen de 5 zile de la publicare in BPI. Se iau in calcul zilele calendaristice, sau cele lucratoare?
De ex la tabelul publicat pe 10 august, care este ultima zi in care se pot face contestatii, tinand cont ca avem 3 zile libere: sambata, dumineca si o sarbatoare legala luni?
Anticipat, multe multumiri pt. raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:31, 11 August 2011
termenul se calzuleaza pe zile libere, 16.08 este ultima zi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicarea tabelului preliminar donigao donigao Buna ziua, Ce sanse are un fost salariat al unei societati aflate in insolventa sa i se admita cererea de repunere in termenul de contestare a tabelului ... (vezi toată discuția)
Termen limita pentru a depune contestatie la tabelul preliminar al creantelor irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, care este termenul limita pentru a depune contestatie la tabelul preliminar al creantelor. Spre exemplu, daca am ... (vezi toată discuția)
Ce face angajatul cand firma intra in insolventa simonamuresan simonamuresan Buna ziua, am o întrebare legata de problema pe care o am ca angajat a unei firme, care a intrat de circa 3 săptămâni in insolventa si am întrebat mai ... (vezi toată discuția)