Timp de 3 ani am platit fondul de rulment,Dupa care administratoarea a zis ca numai trebuie sa platim (din motive numai de ea stiute) Suntem 7 locatari intr-o curte comuna.Din acesti bani nu a reparat nimic in curte,decat desfundarea (cu vdanja) a unui camin,ceea ce o deranja numai pe ea.De vreo 5-6 ori a tot chemat oameni pt desfundat si de fiecare data ne cere bani.Lucrarile sunt facute de fiecare data la negru (fara acte,chitante).Este corect? Unde trebuie sa apelez si cine o poate controla in privinta banilor adunati de administratoare? In cazul ca ma mut din locuinta (vand) am dreptul sa-mi cer partea mea din fondul de rulment? Am toate chitantele,cu care pot dovedi ce si cat am contribuit.
Daca vindeti proprietatea vi se restituie fondul de rulment.Ca proprietar aveti dreptul sa solicitati ori ce informatie si documente privind cheltuirea banilor.Munca la negru intr-o asociatie este strict interzisa. Informati pe presedinte si comitetul executiv despre abuzurile administatorului.X-(:((:sorry:
@udnas, Fondul de rulment se incaseaza de catre administrator pentru a efectua cu acesti bani plata facturilor de utilitati si servicii, acele cote lunare si nu pentru reparatii.
Pentru reparatii trebuie sa constituiti un fond de reparatii sau sa platiti reparatiile atunci cand se fac.
La vanzare imobilului, achitati toate datoriile catre asociatiei si vi se restituie fondul de rulment, acesta fiind o suma de rulaj, o suma care se intregeste lunar prin plata cotelor si care difera de la un proprietar la altul.