avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concediu fara plata
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concediu fara plata

Buna ziua,
Lucrez intr-o institutie ca functionar public de doi ani si opt luni, as dori sa-mi iau concediu fara plata pentu o perioada de un an ca sa merg in italia la munca. Va rog frumos sa-mi spuneti daca am acest drept deoarece nu vreau sa-mi pierd actualul loc de munca . Va multumesc !
Ultima modificare: Joi, 11 August 2011
nycoletta2008, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:19, 11 August 2011
Art.95(2) din Legea nr.188/1999 prevede ca : Raportul de serviciu se poate suspenda la cererea motivată a funcţionarului public, pentru un interes personal legitim, în alte cazuri decât cele prevăzute la alin. (1) şi la art. 94 alin. (1), pe o perioadă cuprinsă între o lună şi 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este baza legala pentru 3 luni fara plata? sonias sonias Sint functionar public si intentionez sa-mi iau 3 luni concediu fara plata. Am rugamintea sa-mi spuneti in ce mod sa procedez si care este baza legala pentru o ... (vezi toată discuția)
Suspendarea raportului de serviciu Sanda67 Sanda67 Buna ziua. Am urmatoarea problema: Lucrez intr-o institutie publica si am primit din partea forului nostru superior o adresa prin care ni se spune ca ... (vezi toată discuția)
Suspendarea cartala cartala acum cu noua modificare a legii 188 din 1999 sa inteleg ca perioada de suspendare se face din 6 in 6 luni pana se aunge la 3 ani in cadrul aceleasi institutii? (vezi toată discuția)