avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut bani fara acte intre persoane fizice
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut bani fara acte intre persoane fizice

Cum imi pot recupera o suma de bani pe care am imprumutat-o unei persoane pe incredere,fara sa am la mana un contract de imprumut,sau sa fi incheiat contractul in prezenta unor martori.Cum trebuie sa procedez.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 21:49, 11 August 2011
Doamna,in speta data,nu cred ca va putem oferi o solutie pertinenta,avand in vedere modul in care ati inteles sa procedati in acordarea acestui imprumut.
Fara contract si fara martori nu aveti cum sa demonstrati ca ati dat banii, deci nu aveti cum sa ii recuperati daca persoana nu vrea sa ii dea inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut intre doua persoane fizice ContSters103115 ContSters103115 buna seara! am imprumutat unei persoane o suma de bani(1000 euro)mai am posibilitatea sa recuperez aceasta suma de bani.am doar chitanta cum au fost trimisi ... (vezi toată discuția)
Imprumut irina_istrate irina_istrate In cursul anului trecut, am imprumutat, esalonat, o ruda prin alianta cu sume de bani. Toate imprumuturile s-au efectuat din ianuarie pana in octombrie. La un ... (vezi toată discuția)
Recuperare de bani de la prieteni rozzzi rozzzi cum trebuie sa procedez daca un prieten ma amana cu returnarea unei sume de bani data imprumut?cum trebuie sa procedez^'?trebuie sa depun o plangere la ... (vezi toată discuția)