cum trebuie sa procedez daca un prieten ma amana cu returnarea unei sume de bani data imprumut?cum trebuie sa procedez^'?trebuie sa depun o plangere la tribunal?astept rasp ...va multumesc:((
da-ti-ne mai multe detalii... detineti un inscris din care rezulta ca ati imprumutat acea suma? aveti martori?
daca doriti sa faceti o plangere, va puteti adresa politiei din localitatea dvs, dar a rfi recomandabil sa aveti martori care sustin existenta imprumutului / un act doveditor. altfel., ... :((
Ar fi foarte bune sa-l duci la un notar sa faca un ctr de imprumut;
E bine sa ai si o dovada ,ai martori?
Problema se rezolva in civil n-ai ce sa faci in penal;
Ai un termen de 3 ani in care iti poti recupera banii dupa aceea...
****Fa rapid un ctr de imprumut
deci am o foaie scrisa de mana ca la vinderea masinii pt care i.au fost imprumutati banii o sa mi dea inapoi....dar masina a vandut.o de 2 ani si ma tot duce cu vb ca banii mi da cand o sa mearga la lucru etc..vorbe...ca martori am doar de partea ei
fratii si cumnatuso de la care o luat masina
Recuperare imprumut
garsonjon
Buna ziua. Un fost prieten are sa-mi restituie o suma de bani.nu am facut cu acesta nicio chitanta macar.A zis ca nu are acum si i-am cerut masina sa merg la ... (vezi toată discuția)
Inselatorii
alintatul
buna seara ,am dat unui individ o suma de banii iar el in schimb a garantat cu o masina ,actele masinii sunt toate la mine dar pe talon e trecut un prieten cum ... (vezi toată discuția)