avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se procedeaza legal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se procedeaza legal

Cum este procedura legala de a contesta cheltuielile comunale de la asoc.propietari care sunt exorbitant de mari ?
Ultima modificare: Joi, 11 August 2011
sanyi.m, utilizator
O actiune in instanta in acest sens..
Contestati in scris la presedinte in termen de 10 zile de la afisarea listei de plata. Vezi art. 12 din Anexa la H.G. nr. 1588/2007.X-(:((:sorry:
Ultima modificare: Joi, 11 August 2011
ogra, utilizator
multumesc dar pana la instanta cred ca va necesar anumite acte ,eu nu am terminat dreptul am alt domeniu de activ. poate ma ajutati cu pasii legali pe care va fi necesar sa le parcurg,multumesc.
Se pare ca nu ati citit mesajul de mai sus unde vi se spune care este primul pas: contestarea in scris a sumei de pe lista de plata in termen de 10 zile de la afisarea acesteia.
Contestare sumei se face catre presedintele asociatiei care are obligatia sa va raspunda in maxim 7 zile.
Pastrati un exemplar al adresei ce o faceti catre presedinte avand pe acesta numarul de inregistrare la asociatie. Obtineti si raspunsul in cele maxim 7 zile. In functie de raspunsul primit, de explicatiile date de presedinte si administrator, va opriti sau faceti pasii urmatori: reclamatie la primarie, actionarea in judecata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema asociatie de proprietari masterflo masterflo Buna seara va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat...problema mea arata cam asa: doamna de la asociatia de proprietari (nu sefa de scara, cea care incaseaza ... (vezi toată discuția)
Contestare valoare întreținere vioydp vioydp am un apartament în constanța dar locuiesc în alt oraș. de ceva vreme întreținerile afisate pentru apartamentul meu sunt nejustificat de mari, de exemplu ... (vezi toată discuția)
Proces costicul costicul Va relatez urmatoarea speta . Un vecin a fost dat in judecata pentru neplata datoriilor la asociatie. El din luna iunie 2010 nu a mai platit nimic, avand si ... (vezi toată discuția)