avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... prestari servicii germania
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

prestari servicii germania

buna ziua,
as dori sa ma lamuriti si pe mine cu urmatorul caz:
- P.F.A. vopsitor auto, norma de venit, inregistrat pt. operatiuni intracomunitare in registrul operatorilor (am CIF cu RO..), IMPOZABIL IN rOMANIA(platesc impozit trim., sanatate trim, pensie lunar), neplatitor de TVA
- prestez in Germania servicii de vopsitorie pt. 2 P.F.A. -uri din Germania , emit facturi .
intrebarea mea este: ce fel de contract trebuie incheiat intre PFA.-ul meu inregistrat in romania si cele doua PFA-uri din germania ca sa fiu in legaliatate si sa nu am probleme cu statul german?

acel contract ce trebuie sa contina?cu ce data trebuie facut tinand cont ca eu lucrez deja acolo si am emis facturi; unde trebuie inregistrat?

va rog mult sa ma ajutati
multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: misaaa , utilizator 10:34, 16 August 2011
Cu siguranta trebuie sa incheiati un contract de prestari servicii. In rest nu cunosc legislatia germana pt. a va da mai multe detalii, dar probabil au si ei o Administratie financiara unde puteti merge si cere mai multe detalii.
Cum sa fiti inregistrat in Registrul Operatorilor Intracomunitari si sa fiti neplatitor de TVA?
sunt inregistrat in scopuri de TVA intracomunitar; e o diferenta
Ultima modificare: Marți, 16 August 2011
misaaa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii sau colaborare???? misaaa misaaa buna ziua, as dori sa ma lamuriti si pe mine cu urmatorul caz: - P.F.A. vopsitor auto, norma de venit, inregistrat pt. operatiuni intracomunitare in ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare misaaa misaaa as dori sa ma ajutati in urmatorul caz: - P.F.A., norma de venit,(vopsitorie) inregistrat in scopuri de TVA intracomunitar art.153.1, inregistrat in ... (vezi toată discuția)
Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Sunt traducator PFA neplatitor de TVA si pentru a colabora cu diverse birouri din UE mi s-a cerut un nr de TVA. Din cate am inteles, pentru a ... (vezi toată discuția)