avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesiune societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesiune societate comerciala

Dupa cesionarea unei societati comerciale,cui ii revine obligatia de a inregistra modificarile survenite la fisc,la impozite locale,la banca??noului sau vechiului asociat/administrator
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 13:33, 12 August 2011
Dupa ce s-au operat modificarile in registrul comertului si s-a predat arhiva societatii, fosti asociati si/sau administratori nu mai au nicio competenta in relatia cu fiscul, banca etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul mai are raspundere? lazarescu_cristian2000 lazarescu_cristian2000 am cesionat actiunile din firma in care eram si actionar cu 5% si administrator unei terte persoane atat eu cat si asociatul meu persoana juritica.Cesiunea a ... (vezi toată discuția)
Cesionarea unei firme cu datorii la stat atrage schestrul statului pe bunurile noului administrator? Ramona35 Ramona35 Daca cesionez o firma cu datorii la stat si banca...Asupra cui revine problema achitarii? 1.) Daca noul administrator nu va achita...i se va pune sechestru pe ... (vezi toată discuția)
Raspundere lichidare firma niculaucarmen niculaucarmen o societate a fost declarata insolventa. societatea a fost cesioanta de catre administratorul X care a provocat starea de insolventa a societatii. noul ... (vezi toată discuția)