avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

am 8 luni la locul de munca vreau sa stiu si yo daca am dreptul la concediu de odihna si daca da cat?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 17:04, 12 August 2011
Veti primi co aferent perioadei lucrate,respectiv 8 luni. Astfel,daca co pentru 12 luni este 20 de zile,pt. cele 8 luni,veti beneficia de 13 zile de co.
adriancristian a scris:

am 8 luni la locul de munca vreau sa stiu si yo daca am dreptul la concediu de odihna si daca da cat?

Depinde de durata c.o. trecuta in c.i.m. si veti avea dreptul la CO aferent perioadei lucrate de 8 luni ... minim este de 20 de zile lucratoare ... daca aveti trecut aceast numar de zile in c.i.m., atunci calculul este cel postat mai sus de colega noastra.
ondino a scris:

Veti primi co aferent perioadei lucrate,respectiv 8 luni. Astfel,daca co pentru 12 luni este 20 de zile,pt. cele 8 luni,veti beneficia de 13 zile de co.

-daca aveti 20 de zile co/an ,veti beneficia de 13 zile de co pt. 8 luni lucrate;
-daca aveti 21 zile co de 14 zile co
-daca aveti.22 zile de 15 zile co
Durata efectiva a co/an o gasiti stipulata in contractul dvs. individual de munca pe care l-ati semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna flory83 flory83 Buna ziua Am o nelamurire vis-a-vis de concediul de odihna. In luna august mi-am schimbat locul de munca. As dori sa stiu daca in luna decembrie am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna platit Berescu Laura Berescu Laura buna ziua!am o intrebare daca sunt angajata de 6 luni la o societate comerciala am dreptul la concediu de odihna platit?la cate zile de concediu am dreptul? (vezi toată discuția)
C.o. timp p. sanda65 sanda65 Am c.i.m. cu t.p. de 2 ore facut in 2003. In el este prevazut un c.o. de 10 zile. Acum imi fac lichidarea iar in 2016 nu am avut c.o. Cate zile de c.o. trebuie ... (vezi toată discuția)