avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca in Spania o problema?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca in Spania o problema?

Am inteles ca nu se mai da voie in Spania la Romani sa mai lucreze?Imi poate spune si mie cineva cum stau lucrurile?va rog se mai poate lucra in Spania sau nu,am citit undeva ca doar cu permis de munca,adica?Imi raspunde cineva va rog:D
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:56, 12 August 2011
Buna ziua,

Din ultimele informatii rezulta clar ca au drept la munca acei romani care in acest moment sunt incadrati legal in munca.
Adica va trebuii ca inainte de a va angaja sa obtineti un permis de munca de la Onificiu de munca din Spania. Numarul permiselor este limitat si doar la anumite categorii de meserii.

De retinut ca pentru meseriile liberale, adica cele in care lucrati pe cont propriu nu aveti nevoie de permis de munca.

Obligatia obtinerii de permise de munca o au doar cetatenii romani care nu sunt in Spania pana in momentul aprobarii de catre CE a deciziei.
Ultima modificare: Vineri, 12 August 2011
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandirea cetateniei romane nadejdailea nadejdailea Buna ziua, daca se poate sa ma ajutati cu cateva informatii. Sunt cetateana din RM casatorita cu cetatean roman de 8 ani de zile, si inainte de casatorie am ... (vezi toată discuția)
Permis unguresc bulvaif bulvaif Buna Ziua. Acum 2 zile am primit Permisul de Conducere Auto din Ungaria unde am obtinut categoriile B si C+E. Problema este ca si in Romania am un Permis ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean strain. seby79 seby79 as vrea sa aflu si eu calea prin care pot obtine pentru sotia mea, care nu este de cetatenie romana, dreptul la sedere si la munca, pentru ca daca mergi la ... (vezi toată discuția)