avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anexa constructie neprinsa in cadastru (prima casa)
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anexa constructie neprinsa in cadastru (prima casa)

Buna ziua!
Doresc sa achizitionez o casa prin programul Prima Casa si am o nelamurire. S-a facut o anexa la casa (o terasa acoperita, o camera tehnica si o constructie de lemn pentru stocare diverse lucruri). Ele nu sunt cuprinse in cadastru si intabulare, nici in planul casei. Doresc sa stiu daca aceasta reprezinta o problema, sau se poate rezolva. Daca da, va rog sa-mi spuneti si cum. Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: daniela_mir , utilizator 09:54, 15 August 2011
reprezinta o problema intrucat nu vor cuprinse in contractul de vanzare-cumparare daca nu suint trecute in cadastru.
Si imi puteti spune cum se poate rezolva aceasta problema?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa noua construita pe amprenta casei vechi unika01 unika01 Buna ziua, Doresc sa achizitionez o casa. E noua, e la gri. Casa a fost construita intr-o zona necooperativizata (fara titlu de proprietatate), pe amprenta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am agreat sa cumpar o casa in brasov. dupa agreerea ... MagdaWH MagdaWH Buna ziua, Am agreat sa cumpar o casa in Brasov. Dupa agreerea pretului am constatat ca descrierea casei in CF nu corespunde cu planul RLV. Agentii imobiliari ... (vezi toată discuția)
Extindere locuinta andolis49 andolis49 Buna ziua! Va cer ajutorul in urmatoarea problema: doresc sa construiesc in spatele casei, in prelungirea acesteia (cca 2,5 m) un spatiu tehnic (pt centrala ... (vezi toată discuția)