avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Argumente pentru repunerea pe rol a dosarului suspendat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Argumente pentru repunerea pe rol a dosarului suspendat

Procesul a fost suspendat in data de 23.09.2010 ,deoarece nu am putut depune certificatul de deces al proprietarului intabulat in 1922 .Nici pana acum nu am putut gasi cartificatul solicitat de instanta, deci nu a disparut cauza care a condus la suspendarea judecatii.As putea sa solicit repunerea pe rol, considerand ca mi s-a impus o sarcina excesiva in exercitarea dreptului meu prin justitie,avand in vedere si faptul ca am in posesie imobilul(loc de casa )din anul 1945 si pe care mi-am construit casa in anul 1959 ?Ce alte argumente credeti ca mai pot invoca pentru repunerea pe rol a dosarului meu(de fapt al mamei mele care este vaduva de razboi).Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 20:01, 12 August 2011
Probabil ca dosarul a fost suspendat conf. art. 155 indice 1 C.p.c.
Textul de lege este imperativ.La cererea partii, judecata va fi reluata daca obligatiile la care se refera alin. 1 al acestui articol au fost indeplinite si, potrivit legii, aceasta poate continua.
Nu puteti invoca alte motive, deoarece riscati sa fie aplicate si despagubiri, conform art. 108 indice 3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot argumenta cererea de repunere pe rol a dosarului suspendat? cosarpavel cosarpavel Dosarul(obiect dosar:uzucapiune) a fost suspendat in data de 23.09.2010 ,deoarece nu am putut depune certificatul de deces al proprietarului intabulat in 1922 ... (vezi toată discuția)
Cum se intabuleaza casa? cosarpavel cosarpavel Va rog sa-mi scrieti care sunt pasii care trebuie facuti pentru a trece in CF casa si anexele construite ,in 1959 ,pe un loc de casa cumparat fara acte ... (vezi toată discuția)
Care varianta este sigura:uzucapiunea sau ordinul prefectului cosarpavel cosarpavel =D>=D> Multumesc Avocatnet-ului pentru oportunitatile create utilizatorilor!Multumesc mult avocatilor care au raspuns intrebarilor mele! Sunt la momentul ... (vezi toată discuția)