avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Oprirea in trafic de catre agenti vamali
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Oprirea in trafic de catre agenti vamali

in data de 13.04.2010(inainte de intrarea in vigoare a OG 54/2010) nu am oprit in trafif respectiv pe un drum national aflat la distanta mai mare de frontiera, la semnalelel echipei mobile a vamii de interior. Am fost sanctionata cu amenda. Care este baza legala cu ajutorul careia sa imi formulez apararea?Mentionez ca sunt un simplu participant la trafic, cu masina inmatriculata in Romania si nu ma aflam in nici una din situatiile prevazute de legislatia vamala care sa ma oblige sa accept un control vamal.
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 13:47, 14 August 2011
Poate era doar un control de rutina....obligatia era sa opriti... si sa va supuneti acestuia. Daca ati fost sanctionat cu amenda , precizati-ne..din cuprinsul procesului verba..temeiul legal al aplicarii sanctiunii...asa va putem da un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda vama vasilicaciortan vasilicaciortan Buna ziua, Eu impreuna cu parintii mei am trecut pe la punctul de frontiera Portile de Fier 1 avand in posesia noastra in total 18 pachete de tigari din ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda davidiri davidiri ieri 19 martie 2014 am primit o amenda ptr lipsa documente desi le-am gasit cu intarziere dupa scrierea amenzii, Care este timpul maxim care trebuie sa primesc ... (vezi toată discuția)
Ce suma de bani trebuie declarata la vama? cristian.UE cristian.UE Eu muncesc in strainatate si m-ar interesa sa stiu cu ce suma de bani ma pot intoarce in Romania. Stiu din auzite ca inainte era o limita de genul 10 mii de ... (vezi toată discuția)