ieri 19 martie 2014 am primit o amenda ptr lipsa documente desi le-am gasit cu intarziere dupa scrierea amenzii, Care este timpul maxim care trebuie sa primesc amenda ? o luna? 6 luni ?
Cum adica? Ati fost oprit in trafic, nu aveati documentele, politistul s-a apucat sa scrie PV, apoi ati gasit documentele si tot v-a dat amenda? Sau cum?
P.S. Amenda trebuie sa va fie comunicata in maxim o luna de la data aplicarii sanctiunii.
Am fost oprit de un agent de politie pentru un control de rutina, mi s-au cerut actele masinii , i-am dat politistului buletinul urmand ca restul actelor sa le caut mai bine moment in care mi s-a spus sa astept la masina. Agentul de politie a venit la masina unde ma aflam mi-a spus ca a verificat rca-ul si celelalte documente pe statie ca este in ordine doar ca ma va amenda cu 510 ron cu motivul ca nu le detin asupra mea ,intrebandu-ma daca doresc sa semnez procesul verbal i-am spus ca imi caut actele ca trebuie sa le gasesc. La scurt timp am gasit portofelul cu toate documentele i-am spus agentului sa le verifice dar el mi-a spus ca e prea tarziu....ducandu-se la 100 m departare la o masina oprita langa cea a politiei in care se aflau doua cunostinte ale agentului si unul dintre cele persoane a fost pus sa semneze ca martor desi iam aratat actele si ca semneaza ca martor fals...Tin sa mentionez ca in masina mea se mai aflau inca 2 persoane ...cum as putea anula aceasta amenda ???
SI CARE ESTE TERMENUL MAXIM CARE TREBUIE SA IMI FIE TRIMISA?