avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare amenda

ieri 19 martie 2014 am primit o amenda ptr lipsa documente desi le-am gasit cu intarziere dupa scrierea amenzii, Care este timpul maxim care trebuie sa primesc amenda ? o luna? 6 luni ?
Cel mai recent răspuns: davidiri , utilizator 23:10, 20 Martie 2014
Cum adica? Ati fost oprit in trafic, nu aveati documentele, politistul s-a apucat sa scrie PV, apoi ati gasit documentele si tot v-a dat amenda? Sau cum?

P.S. Amenda trebuie sa va fie comunicata in maxim o luna de la data aplicarii sanctiunii.
Am fost oprit de un agent de politie pentru un control de rutina, mi s-au cerut actele masinii , i-am dat politistului buletinul urmand ca restul actelor sa le caut mai bine moment in care mi s-a spus sa astept la masina. Agentul de politie a venit la masina unde ma aflam mi-a spus ca a verificat rca-ul si celelalte documente pe statie ca este in ordine doar ca ma va amenda cu 510 ron cu motivul ca nu le detin asupra mea ,intrebandu-ma daca doresc sa semnez procesul verbal i-am spus ca imi caut actele ca trebuie sa le gasesc. La scurt timp am gasit portofelul cu toate documentele i-am spus agentului sa le verifice dar el mi-a spus ca e prea tarziu....ducandu-se la 100 m departare la o masina oprita langa cea a politiei in care se aflau doua cunostinte ale agentului si unul dintre cele persoane a fost pus sa semneze ca martor desi iam aratat actele si ca semneaza ca martor fals...Tin sa mentionez ca in masina mea se mai aflau inca 2 persoane ...cum as putea anula aceasta amenda ???
SI CARE ESTE TERMENUL MAXIM CARE TREBUIE SA IMI FIE TRIMISA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda acte gasite dupa scrierea pv davidiri davidiri Am fost oprit de un agent de politie pentru un control de rutina, mi s-au cerut actele masinii , i-am dat politistului buletinul urmand ca restul actelor sa le ... (vezi toată discuția)
Am primit amenda pentru ca nu purtam centura de siguranta desi o purtam. mariacatalinas mariacatalinas Acum 10 zile, tatal meu transporta fan cu o furgoneta personala pe DN fiind insotit de doi prieteni. A fost oprit de un politist care initial a spus ca o sa-i ... (vezi toată discuția)
P.v.contraventie pt.,,refuz'' document - amenda 2000ron tib71stef2008 tib71stef2008 Acum 3 sapt.in timp ce ma deplasam cu auto taxi pe unul din bulevardele capitalei(fara client si fara sa fi gresit cu ceva),am fost oprit de un agent de la ... (vezi toată discuția)