avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe salariu din cauza unor rate neplatite!
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe salariu din cauza unor rate neplatite!

buna ziua!am un credit la banca b.r.d.de nevoi personale si am intarziat cu plata unor rate. aceasta bank si-a permis sa-mi opreasca toti banii care urma sa-i iau la lichidare in conditiile in care salariul meu se vireaza la o alta bank sa zicem concurenta!va rog sa-mi spuneti daca este legal ca o bank sa poata sa-mi retraga banii de la alta bank?si toti?! va mai rog sa-mi spuneti dak pot face ceva demersuri pentru a putea supravietuii,deoarece nu mi se pare normal sa-mi fie opriti atat de multi bani!rata mea lunare este de 70 ron iar ei au oprit de zece ori mai mult! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 14:25, 13 August 2011
Stiu cazuri cand se blocheaza toate conturile din toate bancile daca exista datorii neplatite. Ati intrat in baza aia de date cu datornicii si nu e bine. Cred ca exista si prevederi legale pentru asa ceva, dar nu le stiu.
Poprirea nu se poate infiinta decat asupra unei cote de 1/3 din veniturile dvs lunare. Daca a fost depasita aceasta cota, formulati contestatie la executare.Poprirea se infiinteaza asupra dvs, fara a avea vreo importanta banca unde sunt deschise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire asiguratorie vs poprire executorie ContSters22096 ContSters22096 pe contul lui A deschis la banca se infiinteaza o poprire asiguratorie de catre creditorul X. Dupa infiintarea acestei popriri asiguratorii, pe contul lui A se ... (vezi toată discuția)
Executare silita angelica82 angelica82 Buna ziua, Am contractat un credit bancar in anul 2008.Din varii motive nu am mai putut achita ratele anul acesta.Am primit de la birou executor ... (vezi toată discuția)
Datorii banca!!!! ContSters229140 ContSters229140 Buna ziua! am niste rate neplatite la banca de 2-3 ani .... cat la suta din salariu poate sa imi opreasca daca imi pune poprire....poate sa imi ia tot ... (vezi toată discuția)