avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... DATORII BANCA!!!!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

DATORII BANCA!!!!

Buna ziua! am niste rate neplatite la banca de 2-3 ani .... cat la suta din salariu poate sa imi opreasca daca imi pune poprire....poate sa imi ia tot salariul????eu am la [banca1] datorie si banii imi vireaza la [banca2].. am niste colegi la care le-a oprit cam 60-70% din salariu si eu stiam ca maxim se poate face 30 sau 50%...imi spuneti va rog cat la suta din salariu au voie sa imi opreasca!!!va multumesc mult!!!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:25, 7 Decembrie 2011
Daca e vb de un singur creditor va pot pune poprire pe 1/3 din salariu, iar daca aveti mai multi pana la 1/2 din salariu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare credit adela_op adela_op Va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu un credit In luna 11.2010 am efectuat o refinantare de credit la Banca1, la care deja aveam un credit. Cu ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu din cauza unor rate neplatite! mireladolta mireladolta buna ziua!am un credit la banca b.r.d.de nevoi personale si am intarziat cu plata unor rate. aceasta bank si-a permis sa-mi opreasca toti banii care urma sa-i ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu la unicredit pentru datorie la brd Robert_tm Robert_tm buna, problema mea este urmatoare: mi-am facut acum cativa ani un card real la banca1, am pltit ratele lunar pana acum aproximativ 1 an cand am avut accident ... (vezi toată discuția)