avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... legislatie ue
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

legislatie ue

Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare. Daca ma inregistrez in Romania ca pfa pt a putea confectiona obiecte decorative si a le comercializa, pot face aceasta si in ue? mai precis in Grecia? trebuie sa ma inregistrez acolo? sau sa imi traduc actele?. Cum as putea obtine autorizarea pt Grecia? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:00, 13 August 2011
Pentru Grecia trebuie sa intruniti conditiile legislative de acolo.
O puteti face prin intermediul unei societati comerciale daca nu veti intruni cerintele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatia de traducãtor expirã dacã nu devin pfa? justmyself justmyself Buna ziua, as vrea sa-mi obtin si eu autorizatia de traducator(fiind absolvent al Facultatii de Litere), dar nu vreau sa prfesez pentru moment, motiv pentru ... (vezi toată discuția)
Calificare pentru deschidere pfa anita10 anita10 Buna ziua, pentru infiintarea unui pfa avand ob. de activitate confectionarea de diverse articole unicat hand-made crosetate, tricotate (vestimentare si ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pfa producator Bogdansv Bogdansv Buna ziua! Am inceput sa produc acasa diverse obiecte de decor din lemn si sfoara veioze handmade unicat,etc. Imi puteti spune ce fel de societate comerciala ... (vezi toată discuția)