avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... taxa transport
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

taxa transport

Buna ziua,a, facut o comanda online care nu a putut fi ridicata,am sunat pentru a specifica faptul ca nu voi fi gasita si sa mi se anuleze dar au spus ca deja a fost expediata si ca trebuie sa le achit taxa de transport.Mentionez ca nu am incheiat niciun contract cu firma respectiva,nimic,doar o inregistrare pe site-ul lor pentru a face aceasta comanda!As vrea sa stiu daca sunt obligata sa achit taxa de transport!
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 17:45, 14 August 2011
O comandă cu toate că este pe site este foarte serioasă...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet china blocat de serviciul vamal angelguard angelguard Buna ziua, Am comandat un produs din China, de pe un site renumit, de pe contul unui coleg de munca, care are beneficii de fidelitate si a putut obtine un ... (vezi toată discuția)
Comanda online, factura generata si primita, ei refuza sa livreze produsele din cauza laviniagabriela laviniagabriela As avea si eu nevoie de un sfat. Am comendat online doua produse(accesorii telefon)- o husa si o folie de protectie. Pretul produselor, conform informatiilor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea speta.de curand am facut ... dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta.De curand am facut o comanda in China pentru un mic utilaj. Acest mic utilaj are 320kg si volum 1,2m.c. si ... (vezi toată discuția)