avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal inselaciune!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal inselaciune!

Buna ziua!
As vrea sa stiu parerile dumneavoastra despre acest caz, deci sa incepem cu inceputul: eram angajatul unei firme de jocuri de noroc electronice(ruleta si aparate) intr-o seara un client fidel ma rugat sa ii introduc credite pe datorie ca a doua zi i-mi va inapoia bani, fiind client fidel si poate cel mai instarit al sali am acceptat si i-am introdus pe datorie pana la o suma destul de mare( am introdus impulsuri pentru care eu trebuia sa primesc bani de la respectivul deci nu a fost nici o moneda de schimb nimic doar impulsuri), mentionez ca nu am primit nici un ban sau nici o favoare pentru acest lucru,practic nu am avut de castigat nimic! bineinteles ca nu am mai vazut nici un ban de la repectivu compania m-ia desfacut contractu de munca pe motiv de indisciplina si mi-a dat termen 2 luni sa recuperez prejudiciul creeat altfel vor inainta dosar penal, intrebarea mea este urmatoare : daca fac o plangere penala respectivului client as avea sanse de castig in instanta? Ar fi de mentionat ca sala e monitorizata video 24 din 24 h deci toata actiunea a fost inregistrata , compania nu a vrut sa ma ajute cu aceasta inregistrare dar stiu ca daca fac plangere penala si solicit proba video sunt obligati sa mi-o acorde, cat despre martori in seara aceea am fost doi angajati ai companiei inca unul de la firma de paza,repectivul care a creeat prejudiciu si inca doi prieteni de ai lui care stiu ce sa intamplat!

Astept parerile dumneavoastra!!
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:56, 14 August 2011
La o prima vedere, ati avea sanse sa fie tras la raspundere, insa trebuie sa va miscati repede deoarece proba video ar putea fi distrusa de catre companie.
Asigurati-va ca si martorii vor spune adevarul despre cele intamplate.
alexandrugroza a scris:

La o prima vedere, ati avea sanse sa fie tras la raspundere, insa trebuie sa va miscati repede deoarece proba video ar putea fi distrusa de catre companie.

In cazul in care am proba video si sunt 3 marturii reale si 3 false ce sanse as avea?
Nu stati deloc bine.
Nu aveati dreptul sa dati acele fise.Greseala fundamentala va apartine.
Incercati sa va angajati avocat sa va apere cat mai bine.
Sunteti cumva si victima si infractor dar acest lucru nu conteaza decat la individualizarea judiciara a pedepsei...
Zolly a scris:

alexandrugroza a scris:

In cazul in care am proba video si sunt 3 marturii reale si 3 false ce sanse as avea?

Proba video s-ar corobora cu declaratiile martorilor, sanse in favoarea dvs sunt, insa asa cum spunea si dl. avocat mai sus, ati gresit mult acordand acele fise pe incredere.
Daca administratorii companiei va vor face plangere penala, nici dvs nu iesiti basma curata si va trebui oricum sa platiti pierderile.
Ganditi-va bine, stati de vb cu un avocat.
alexandrugroza a scris:

Zolly a scris:

alexandrugroza a scris:

Proba video s-ar corobora cu declaratiile martorilor, sanse in favoarea dvs sunt, insa asa cum spunea si dl. avocat mai sus, ati gresit mult acordand acele fise pe incredere.
Daca administratorii companiei va vor face plangere penala, nici dvs nu iesiti basma curata si va trebui oricum sa platiti pierderile.
Ganditi-va bine, stati de vb cu un avocat.

Am vorbit cu avocati insa fiecare avea o parere diferita, unul ar fi vrut sa incerce sa atace compania mizand pe o greseala electonica si facanduse cercetari sa retraga compania plangerea, lucru pe care eu nu il agreez si mi se pare absurd, fiind o companie mare si repectata, un al doilea domn mi-a spus ca nu am ce ii face celui care ma pagubit, un al treilea mi-a spus ca as putea recupera prejudiciu daca as face o plangere penala, insa tot nu scap basma curata in cazu in care firma inainteaza dosarul! de acees am postat mesajul pe site sa stiu ce sanse as avea intr-un astfel de proces, contra unui om instarit membru unui partid ....... Adica ar fi o prostie sau as putea sa-mi recuperez paguba!!

Alte discuții în legătură

Am fost pacalita Ralucaroman Ralucaroman Buna ziua, lucrez de 1 luna jumatate la o sala de pariuri sportive. Un client fidel care era obisnuit dinainte sa ma angajez eu, ma pacalit cu 10384 lei. ... (vezi toată discuția)
2 romani de onoare Dana Marin Dana Marin In martie am fost victima unei agresiuni in holul blocului, agresiune filmata pe camerele de supraveghere din holul blocului. La acest trist moment de 4 minute ... (vezi toată discuția)
Citarea obligatorie a unui martor! cata26 cata26 daca stiu ca dovedirea nevinovatiei mele depinde de marturia unui martor care este angajat al patronului cu care sunt in litigiu de munca este vreo modalitate ... (vezi toată discuția)