avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... alegerea masterului
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

alegerea masterului

Buna seara,
Am o ruganinte daca ma pute-ti ajuta,nu stiu daca postez unde trebuie si imi cer scuze daca gresesc.
Am terninat facultatea de stiinte juridice si administrative profil administratie publica ,acum asi vrea sa merg mai departe cu un master dar nu stiu ce sa fac.eu momentan nu lucrez in domeniu fac altceva decat ceea ce am terminat si m-iar place sa merg pe drept dar nu stiu cat ma ajuta pe mai departe.daca fac ceva pe drept asi putea de exemplu sa fiu jurist intr-o firma sau ar trebui sa fac separat dreptul ca o noua facultate.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 13:37, 21 August 2008
Daca doriti sa fiti jurist, asta inseamna ca aveti nevoie de Facultatea de Drept. E ca si cum ati sari peste gimnaziu direct la liceu.:)
In ce a-ti putea sa ma indrumati sa fac masterul?Problema este ca nu stiuce sa urmez pt ca nu lucrez in domeniu.#-o
Multumesc
Cand eram foarte mica doream sa ma fac medic, apoi cu trecerea timpului mi-am dorit sa ma fac arhitect, stiuardesa, etc. Mereu ii spuneam tatalui meu ca nu voi deveni economist niciodata. Viata a facut in asa fel incat dupa multe esecuri si examene date la alte facultati, sa intru la ASE. Asa am devenit economist. Apoi am facut si un master in domeniu si imi place ceea ce fac. Ma dedic activitatii mele cu pasiune.
Un sfat, fa ce consideri ca e mai bine pentru tine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii pe care trebue sa le urmezi pt a ajunge contabil costeanicucatalin costeanicucatalin Buna ziua ! Sunt elev in gimnaziu si termin anul acesta clasa a VIII a . Asi vrea sa merg la un profil de mate-info real. Dupa absolvirea celor 4 clase de ... (vezi toată discuția)
Studii necesare meseriei de economist elenateodora elenateodora Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Matematica fiind licentiata in Matematica, in prezent urmez cursurile de master, specializarea Management Financiar ... (vezi toată discuția)
Avocati de bussines? Iulian81 Iulian81 Va salut! Cam ce domenii de drept ar trebui sa cunosc la perfectiune pentru a deveni avocat de bussines? Si totodata unde as putea sa gasesc indrumatori ... (vezi toată discuția)