avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Studii pe care trebue sa le urmezi pt a ajunge contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Studii pe care trebue sa le urmezi pt a ajunge contabil

Buna ziua !
Sunt elev in gimnaziu si termin anul acesta clasa a VIII a .
Asi vrea sa merg la un profil de mate-info real.
Dupa absolvirea celor 4 clase de liceu asi vrea sa studiez la ASE . ( Romana )
Dupa aceea am inteles ca trebue sa merg la master (ASE) {recunoscut de ACCA}.
Va rog frumos , ma puteti ajuta cu un raspuns ?:sorry:
trebue sa urmez acesti pasi sau alti ? #-o
Astept un raspuns . Va rog !!!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Mai 2013
costeanicucatalin, utilizator
Cel mai recent răspuns: costeanicucatalin , utilizator 21:28, 22 Mai 2013
Pentru a ajunge profesionist aveti nevoie de facultate si stagiu 3 ani pe langa un profesionist CECCAR (Corpul Expertilor contabili si Contabililor autorizati din Romania). Nu va trebuie master deocamdata. Dar nu se stie ce legi vor mai fi pana atunci.
Multumesc !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegerea masterului eueu eueu Buna seara, Am o ruganinte daca ma pute-ti ajuta,nu stiu daca postez unde trebuie si imi cer scuze daca gresesc. Am terninat facultatea de stiinte juridice ... (vezi toată discuția)
Masterat sau expert contabil Renata70 Renata70 Buna ziua, Nu stiu in ce categorie de intrebari ar trebui sa incadrez intrebarea mea. Va rog respectuos sa ma informati daca absolvirea unui masterat de ... (vezi toată discuția)
Transfer dintr-un liceu in altul DaNuTT09 DaNuTT09 Anul acesta am intrat intr-un liceu. Parerea mea despre acest liceu este o parere proasta. Pana la sfarsitul semestrului raman sa vad daca ma acomodez sau nu, ... (vezi toată discuția)