elnyy a scris:
Deoarece am niste probleme legate de sanatate, as dori sa-mi dau demisia fara a mai fi obligata sa vin de a doua zi la servici.
Demisia puteti sa o dati si specificati ca sunteti in imposibilitate momentana de a urma preavizul si ca sunteti in concediu medical. Sigur ca preavizul de 15 aveti obligatia sa il prestati. Dar angajatorul s-ar putea sa renunte la preaviz data fiind situatia speciala in care va aflati. Dar daca nu renunta dvs. aveti obligatia efectuarii lui.
In cazul ca mi se va aproba cererea de demisie din acordul ambelor parti dar cu conditia de a efectua cele 15 zile de preaviz pe care eu nu pot sa le mai efectuez, ce repercursiuni pot suferi in cazul in care eu nu ma mai prezint la servici pentru efectuarea celor 15 zile?
Daca nu anuntati ca starea de sanatate nu va permite , angajatorul va pune absent nemotivat, poate declasa o cercetare discipliara si va poate procopsi cu desfacerea contractului de munca pentru indisciplina ceea ce poate sa va creeze in viitor probleme de functie si sau salarizare.