Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →
Deoarece am niste probleme legate de sanatate, as dori sa-mi dau demisia fara a mai fi obligata sa vin de a doua zi la servici.
In cazul ca mi se va aproba cererea de demisie din acordul ambelor parti dar cu conditia de a efectua cele 15 zile de preaviz pe care eu nu pot sa le mai efectuez, ce repercursiuni pot suferi in cazul in care eu nu ma mai prezint la servici pentru efectuarea celor 15 zile?
In cazul demisiei, salariatul are dreptul sa nu o motiveze. Termenul de preaviz este cel convenit intre parti, angajator si angajat, in contractul individual de munca neputand fi mai mare de 15 zile calendaristice pentru salariatii cu functii de executie. (art.79 alin.(1), (3) si (4) din Codul muncii!)
Deoarece am niste probleme legate de sanatate, as dori sa-mi dau demisia fara a mai fi obligata sa vin de a doua zi la servici. In cazul ca mi se va aproba cererea de demisie din acordul ambelor parti dar cu conditia de a efectua cele 15 zile de preaviz pe care eu nu pot sa le mai efectuez, ce repercursiuni pot suferi in cazul in care eu nu ma mai prezint la servici pentru efectuarea celor 15 zile?
Va multumesc anticipat!