in urma cu cateva zile tatal meu a primit prima somatie pentru neplata de la o banca la care facuse un credit pentru care girase cu casa.cat dureaza de regula aceste procedee pana la executare sau evaluare caci eu in acea casa detin bunuri personale la care tatal meu nu are nici o legatura ,la ce riscuri sunt expusa?
Daca creditul este garantat cu imobilul, nu se pot executa bunurile mobile din interiorul acestuia. Este bine sa aveti dovada detinerii acestora in proprietate de catre dvs.
Daca creditul este garantat cu imobilul, nu se pot executa bunurile mobile din interiorul acestuia. Este bine sa aveti dovada detinerii acestora in proprietate de catre dvs.
FALS
Se pot executa silit bunurile mobile. Daca imobilul este proprietatea tatalui, va trebui sa faceti dovada ca sunt ale dvs, altfel ele pot fi sechestrate si ulterior executate silit
dar in practica nu prea se baga nimeni pentru 1 frigider si o masina de spalat. Doar sa fie cu exces de zel.. :) Zi-le si asta Jocandi :)
Procedura acum dureaza putin. teoretic in maxim 2 luni poate sa fie primul termen de licitatie ( pv situatie imobiliara +somatia imobiliara + evaluare+minim 30 zile pana primul termen ). Daca se misca el ca la carte :)
Adevarat Godot, de la speta cu executarea vacii, mult mediatizata, petrecuta acum cativa ani buni, nu se prea executa bunuri din case si/sau gospodarii.