avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovigneta ramane valabila?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovigneta ramane valabila?

Buna seara, fiul meu a avut un autoturism la care a achitat rovigneta pe intreg anul. Acum si-a vandut autoturismul, dar a pastrat numerele( erau preferentiale). Doresc sa stiu daca la achizitionarea unui alt autoturism, mai trebuie platita rovigneta pana la sfarsitul anului, daca va avea aceleasi numere pe care s-a mai facut o plata?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: zcb , utilizator 22:19, 17 August 2011
nu pe toate rovignetele este trecuta seria de caroserie !!!!
Multumesc pt sfaturi dar nu risc pt ca in relatia cu politia circulatie ,sunt ghinionist, asa ca mai bine platesc o alta rovigneta si stau la volan fara stres.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă am imatricula o mașină din alt județ este valabilă ... Dan Cantemir Dan Cantemir Dacă am imatricula o mașină din alt județ este valabilă rovinieta de la vechiul proprietar (vezi toată discuția)
Rovinieta, intrebari si eventuale cai de atac CristianMandoiu CristianMandoiu Buna ziua, am si eu o mica nelamurire si nu stiu cat e de ok. Am achizitionat in urma cu fix un an o masina. Masina avea rovinieta valabila pana in ... (vezi toată discuția)
Rovinieta valabila la masina schimbata? elena cailean elena cailean buna ziua. am vandut acu 2 luni o masina pentru care aveam platita rovibieta pe un an. acum am alta masina dar care poarta numerele celei vandute( am pastrat ... (vezi toată discuția)