avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... rovinieta valabila la masina schimbata?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

rovinieta valabila la masina schimbata?

buna ziua.
am vandut acu 2 luni o masina pentru care aveam platita rovibieta pe un an. acum am alta masina dar care poarta numerele celei vandute( am pastrat aceleasi numere)
e valabila rovinieta pana ce expira valabilitatea ei, ca numerele masinii sunt aceleasi, sau trebuie sa scot alta rovinieta cu aceleasi numere????
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 11:35, 6 Octombrie 2012
Da,in cazul in care ati pastrat numarul de inmatriculare autoturism ,rovinieta ramane valabila
multumesc de raspuns. dar as fi mai linistita daca mi-ati putea da un articol, o lege, care prevede aset lucru?

o zi buna!
Pe rovigneta pe langa numarul de inmatriculare apare si seria sasiului.

Deci, consider ca aceasta nu e valabila pentru cealalta masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovigneta ramane valabila? zcb zcb Buna seara, fiul meu a avut un autoturism la care a achitat rovigneta pe intreg anul. Acum si-a vandut autoturismul, dar a pastrat numerele( erau ... (vezi toată discuția)
Rovinieta valabila cu alte numere de inmatriculare. Cristi-JXT Cristi-JXT Buna ziua, La finalul lunii septembrie am inmatriculat masina (din CT pe B) iar acum, in decembrie mi-am facut rovinieta, cea veche (pe numerele vechi) era ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta Adrian_P Adrian_P Buna seara. Acum, inainte de Mos Nicolae, am primit si eu un cadou in avans. Un plic de la CNADNR - Proces Verbal de constatare a contraventiei. Motiv: \"a ... (vezi toată discuția)