avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere impotriva mai multor procese verbale de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere impotriva mai multor procese verbale de contraventie

Buna ziua,
Va rog sa ma indrumati daca pot prin aceeasi plangere (actiune de chemare in judecata) sa cer anularea mai multor procese verbale de contraventie ale aceluiasi emitent. Am primit 4 in aceeasi zi. Pot formula o singura plangere in care sa le invoc pe toate 4 sau trebuie sa formulez 4 plangeri?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:02, 14 August 2011
va trebui sa formulati plangere impotriva fiecarui pv, in parte...
Trebuiesc depuse plangeri separate pt fiecare PV in parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva procesului-verbal de contraventie adrian _p adrian _p intrebare: Impotriva mai multor procese-verbale de contraventie, prin care se sanctioneaza acelasi tip de contraventie (neplata rovinietei), se poate formula o ... (vezi toată discuția)
Comunicare adresã în procedura de regularizare a cererii de chemare în judecatã laur_ufo laur_ufo Buna seara,am depus o contestatie pentru anularea unei amenzi de circulatie si am primit o notificare in care mi se cere sa depun la dosar numele paratului ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala la un proces verbal dragostan dragostan Buna ziua am depus o plangere pentru ca am luat o amenda pt alarmarea falsa a politiei cam acum doua saptamani. Am primit acuma acasa o \\"Comunicare Adresa\\" ... (vezi toată discuția)