Buna seara,am depus o contestatie pentru anularea unei amenzi de circulatie si am primit o notificare in care mi se cere sa depun la dosar numele paratului ,domiciliu,CNP si multe alte .
In contestaţie am scris numele agentului si numarul de insigna .
Ce sa fac in continuare?
De unde sa fac eu rost de toate datele agentului de politie.
Daca nu depun ceea ce mi se cere este mentionat ceva de sactiunea anulării si sa
Plătesc cheltuieli de judecata.
Daca plangerea contraventionala ati formulat-o impotriva PV contraventie,in actiune dvs pe cine ati indicat drept parte?
Conform practicii actiunea se formuleaza impotriva autoritatii emitente
Nu înţeleg ce caută agentul de poliţie în plângerea dvs. Calitatea de intimat o are, în plângere, angajatorul acestuia. Trebuie să vă judecaţi în contradictoriu cu poliţia, nu cu agentul de poliţie. Acesta nu are calitate procesuală pasivă în cauză.
O cerere de chemare în judecată trebuie să cuprindă numele şi prenumele, domiciliul sau reşedinţa părţilor ori, pentru persoane juridice, denumirea şi sediul lor. De asemenea, ea trebuie să cuprindă și celelalte mențiuni prevăzute la art. 194, pct. a) din Legea nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă (NCPC), în măsura în care acestea sunt cunoscute de reclamant.
Dacă nu cunoașteți toate mențiunile solicitate, trebuie să comunicați acest lucru instanței în termen de 10 zile, așa cum vi s-a solicitat. Puteți răspunde instanței că nu cunoașteți datele solicitate, însă trebuie să precizați denumirea şi sediul intimatului. Dacă nu veţi comunica răspunsul dvs. instanţei în termenul de 10 zile, plângerea contravenţională va fi anulată. Nu veţi fi obligat la plata unor cheltuieli.
In cazul dvs, daca plangerea este anulata este posibil sa nu mai puteti introduce o alta plangere daca expira termenul de atacare a acelui proces-verbal de sanctionare a contraventiei.