avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajari in sectorul bugetar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajari in sectorul bugetar

Cum poate fi angajat un contabil pentru scoala in aceste timpuri in care nu se fac angajari , daca exista creat post cu jumatate de norma ?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 17:39, 14 August 2011
Nu este suficient ca aveti in statul de functii un post vacant de contabil. Daca este post unic,atunci inaintati prin ISJ un memoriu catre Ministerul Educatiei, prin care solicitati argumentat deblocarea postului si aprobarea pentru organizarea de concurs.Abia dupa ce veti primi aceasta aprobare,veti putea demara demersurile in vederea organizarii concursului pentru ocuparea postului vacant.

Ultima modificare: Duminică, 14 August 2011
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La o unitate de învățământ a fost vacantat un post de îngrijitor ... Hercule36 Hercule36 La o unitate de învățământ a fost vacantat un post de îngrijitor (demisia titularului). Se poate organiza concurs? (vezi toată discuția)
Angajare pe un post blocat Cecilia P Cecilia P Sectorul invatamant, la o scoala avem un singur post de femeia de serviciu, fostul angajat si-a dat demisia, postul este blocat, scoala nu poate ramane fara ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea concursului intr-o unitate bugetara arhontele arhontele Intr- o scoala se reduce un post de secretara dar se infiinteaza un post de contabil.Secretara concediata are studiile necesare pentru ocuparea postului de ... (vezi toată discuția)