avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Banca nationalizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Banca nationalizata

Imobilele ipotecate la bancile nationalizate in 1948 cand au trecut in proprietatea statului respectiv simultan cu nationalizarea bancilor sau ulterior, in baza Decretului 92/1950 ?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:04, 15 August 2011
Conform principiului accessorium sequitur principalem au trecut in proprietatea statului, fiind strins legate de imobilul ipotecta odata cu nationalizarea bancii cfreditoare nu cu data nationalizatrii imobilului ipotecat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dublã naþionalizare? Marta Tot Marta Tot Când a trecut în proprietatea statului un imobil: atunci când banca la care era ipotecat pentru un împrumut a fost naţionalizată în 1948 sau afunci ... (vezi toată discuția)
Preluat cu sau fara titlu? Marta Tot Marta Tot Un imobil nationalizat în baza Decretului 92/1950, care la acea dată era grevat de o ipotecă pentru o sumă împrumutată de la Creditul Funciar Urban , ... (vezi toată discuția)
Problema cu o casa nationalizata de comunisti . buna ziua ! am ... Elefantul2021 Elefantul2021 Problema cu o casa nationalizata de comunisti . Buna ziua ! Am o problema foarte complicata. Poate gasesc un avocat sa ma ajute. Strabunicul meu a avut o casa ... (vezi toată discuția)