avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cu o casa nationalizata de comunisti . Buna ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cu o casa nationalizata de comunisti . Buna ziua ! Am ...

Problema cu o casa nationalizata de comunisti . Buna ziua ! Am o problema foarte complicata. Poate gasesc un avocat sa ma ajute. Strabunicul meu a avut o casa nationalizata de comunisti. In procesele verbale de nationalizare de la Decretul 92/1950 scrie ca a avut o casa nationalizata de comunisti, dar in buletinul imobilului din 1948 comunistii au trecut din eroare o alta persoana proprietar al casei, din care cauza primaria nu vrea sa-mi dea buletinul imobilului din 1948. Am explicat celor de la primarie in nenumarate randuri ca s-a facut o eroare de catre comunisti, le-am dat si actul de proprietate al casei, cu toate astea nu vor sa im imi dea buletinul imobilului. Ce pot face in aceasta situatie ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:26, 27 Iunie 2021
problemele dvs sunt foarte complicate pentru noi, mergeti odata la un avocat sa i le expuneti pe toate cu ce acte aveti.
Nu va mai tot deschideti enspe mii de conturi si enespe mii de subiecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu decretul 92/1950 si cu primaria. arhivele naționale ... carolina21000 carolina21000 Problema cu decretul 92/1950 si cu Primaria. Arhivele Naționale Bucuresti mi-au dat procesul verbal de la decretul 92/1950 unde scrie ca strabunicul meu ... (vezi toată discuția)
Problema cu decretul 92/1950. la arhivele nationale bucuresti ... guvidul100 guvidul100 Problema cu Decretul 92/1950. La Arhivele Nationale Bucuresti nu au buletinele la imobilele nationalizate din orasul meu. La primarie au aceste buletine, dar o ... (vezi toată discuția)
Problema cu o casa nationalizata de comunisti. imi trebuie buletinul ... skoda2022 skoda2022 Problema cu o casa nationalizata de comunisti. Imi trebuie buletinul imobilului care se afla la Primarie. Am fost la Primarie insa am avut ghinion, caci ... (vezi toată discuția)