avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cu o casa nationalizata de comunisti. Imi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cu o casa nationalizata de comunisti. Imi trebuie buletinul ...

Problema cu o casa nationalizata de comunisti. Imi trebuie buletinul imobilului care se afla la Primarie. Am fost la Primarie insa am avut ghinion, caci comunisti in 1948 in loc sa-l treaca corect la recensamant pe strabunicul meu , au trecut pe un alt domn si pe o doamna Din aceasta cauza Primaria refuza sa-mi dea buletinul imobilului din 1948. Eu am facut insa dovada cu procesele verbale de nationalizare ca imobilul a fost al strabunicului meu Dumitru Popescu , dar la Primarie comunistii in 1948 au trecut pe alta persoana. Ce pot face in aceasta situatie.? Mi s-a zis ca sa dau Primaria in judecata, dar in afara de procesele verbale de nationalziare nu mai am alte acte .
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2022
skoda2022, utilizator

Alte discuții în legătură

Problema cu o casa nationalizata de comunisti . buna ziua ! am ... Elefantul2021 Elefantul2021 Problema cu o casa nationalizata de comunisti . Buna ziua ! Am o problema foarte complicata. Poate gasesc un avocat sa ma ajute. Strabunicul meu a avut o casa ... (vezi toată discuția)
Problema cu decretul 92/1950 si cu primaria. arhivele naționale ... carolina21000 carolina21000 Problema cu decretul 92/1950 si cu Primaria. Arhivele Naționale Bucuresti mi-au dat procesul verbal de la decretul 92/1950 unde scrie ca strabunicul meu ... (vezi toată discuția)
Problema cu decretul 92/1950. la arhivele nationale bucuresti ... guvidul100 guvidul100 Problema cu Decretul 92/1950. La Arhivele Nationale Bucuresti nu au buletinele la imobilele nationalizate din orasul meu. La primarie au aceste buletine, dar o ... (vezi toată discuția)