avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cu Decretul 92/1950. La Arhivele Nationale ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cu Decretul 92/1950. La Arhivele Nationale Bucuresti ...

Problema cu Decretul 92/1950. La Arhivele Nationale Bucuresti nu au buletinele la imobilele nationalizate din orasul meu. La primarie au aceste buletine, dar o doamna nu vrea sa imi dea buletinul, caci comunistii au facut o mare greseala si au trecut pe o alta persoana cu acelasi nume ca strabunicul meu si cu alti parinti. Ce pot face in aceasta situatie? . Am castigat doua procese cu primaria, dar pe al treilea nu-l pot castiga deoarece primaria nu vrea sa imi dea acest act. Nu e vina mea ca comunistii au trecut pe o alta persoana cu acelasi nume cu al strabunicului meu , dar cu alti parinti . Ce pot face in aceasta situatie ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Octombrie 2020
guvidul100, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 22:54, 3 Octombrie 2020
Obligati Primaria prin instanta sa va dea actul.avocatul dvs. trebuie sa știe cum sa solicite acest lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu decretul 92/1950 si cu primaria. arhivele naționale ... carolina21000 carolina21000 Problema cu decretul 92/1950 si cu Primaria. Arhivele Naționale Bucuresti mi-au dat procesul verbal de la decretul 92/1950 unde scrie ca strabunicul meu ... (vezi toată discuția)
Problema cu o casa nationalizata de comunisti . buna ziua ! am ... Elefantul2021 Elefantul2021 Problema cu o casa nationalizata de comunisti . Buna ziua ! Am o problema foarte complicata. Poate gasesc un avocat sa ma ajute. Strabunicul meu a avut o casa ... (vezi toată discuția)
Problema cu o casa nationalizata de comunisti. imi trebuie buletinul ... skoda2022 skoda2022 Problema cu o casa nationalizata de comunisti. Imi trebuie buletinul imobilului care se afla la Primarie. Am fost la Primarie insa am avut ghinion, caci ... (vezi toată discuția)