avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ne lamurire de un produs
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ne lamurire de un produs

Buna ziua ,,ce imi trebuie la un produs din usa ma refer la un concentrat de suc ca sa il pot aduce in tara ,ce acte vamale imi trebuie ,,mentionez ca nu trimit pe nici o cale produsul in europa ,,imi trimite la o locuinta din usa si eu sau sotul il trimite in rominia prin un altfel de trasport ,,inca nu l-am trimis ,,nu stiu ce acte vamale imi trebuie ,,CHITANTA DE UNDE L-AM CUMPARAT ,,daca stiu sigur ce acte imi trebuie sa ajunga legal in rominia dinsi imi trimit ...mentionez ,,nu il trimit ei in rominia deoarece nu vor sa plateasca transportul ,,in usa la domiciliu este gratis transportul ,,deci poate sa imi trimita cit vreau in usa si sa ma descurc eu ,,...multumesc anticipat
Trimiteti coletul prin posta, declarati valoarea la maxim 45 de euro si ca fiind de uz propriu/cadou si nu veti plati taxe.

Peste aceasta suma se plateste taxa vamala conform TARIC si TVA.

[ link extern ]

BUNA ZIUA V-AM VAZUT ONLINE
MULTUMESC MULT..deci nu trebuie ceva anume o foaie ceva in afara de cit am dat pe produs ?...si daca as plati taxa nu este problema numai sa nu mi-l cofiste sau sa nu sa platesc penalizari ca produsul ii trebuia ceva de aici de unde il cumpar ,,,mentionez ca este un concentrat de fruct si are pe eticheta tot din ce este facut de unde si cine il face fabrica tot
credeti ca daca as putea sa il aduc numai eu in rominia produsul ,,,as putea sa intru in franciza ,,,produsul se modifica in rominia ..de aici din usa nu ii intereseaza ce fac eu cu el nu este francizat ,,,eu il i-au direct din fabrica de la producator si il modific in rominia ,,as putea sa fac o afacere rentabila asa ? bineinteles ca trebuie trecut pe la tot felul de aprobari dar totusi cred ca este o afacere buna cest suc modificat sunt gusturi unicat in rominia care se fac cu gheata ,,
Atata vreme cat substantele din concentrat nu este interzis in UE nu exista motive pentru a fii confiscat.

Aveti posibilitatea ori sa il transmiteti pe calea postei drept cadou sau il puteti trimite cu factura si daca depaseste 45 euro veti plati taxa vamala si TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Taxa vamala produs cumparat din sua hypy hypy doresc sa cumpar o prelata pentru autoturismul meu de la un comerciant din SUA. cumpararea o fac pentru mine, nu pentru recomercializare. tranzacti se face pe ... (vezi toată discuția)
Importul de marfa din afara uniuni europene Marius1958 Marius1958 As vrea sa-mi fac o firma (SRL)dar nu pot merge in tara,am gasit foarte multe site-uri care spun ca poti sa-ti faci online dar nu stiu daca este adevarat ... (vezi toată discuția)