avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum gasesc asociatul disparut
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum gasesc asociatul disparut

Asociatul este defapt asociata 5% intr-un srl cu doi asociati si a cam disparut de ani de zile. Spun a cam disparut pt. ca am mai aflat in trecut de la alte cunostinte de existenta ei, ba chiar a si raspuns de citeva ori pe mobil.
Si-a schimbat intre timp numele de doua ori, a divortat, s-a recasatorit si nu o intereseaza srl-ul. Nu-i cunosc adresa, se ascunde si de actualul sot de care urmeaza sa divorteze.
Problemele ei de viata insa ma privesc si pe mine pt. ca nu pot face nicio modificare in firma, am sediul expirat la registru, trebuie numit administrator si altele. Am nevoie de semnatura ei, mi-a spus pe mobil ca va veni sa semneze, dar apoi a disparut din nou.
Cum ma sfatuiti sa procedez? Exista totusi vreo solutie pt. a face modificarile la registru?Este situatia de mai sus motiv pentru a cere excluderea ei in instanta?
Pot solicita la evidenta populatiei datele ei: nume actual pe care nu-l cunosc si adresa ei??
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: eugen82 , utilizator 17:56, 25 August 2011
Mergeti pe excluderea din societate prin instanta, este singura solutie.
m-am gindit si eu, dar nu am gasit temeiul juridic in legea soc.com. , sau poate ca m-am inselat? care este articolul si daca imi puteti explica pe scurt cam cum ar trebui sa motivez si cam cit timp dureaza actiunea/ se poate judeca rapid ?
va multumesc
excludeti asociatul
va multumesc pt. raspunsuri, dar va rog pe scurt: care ar fi temeiul juridic si cam cit ar dura?
Cel mai bine ar fi sa excludeti asociatul in instanta!

Alte discuții în legătură

Probleme administrator bogdanc bogdanc buna ziua, daca se poate va retin atentia cu urmatorul caz: srl 2 asociati 50%-50% unul din ei administrator pe perioada neliminitata. problema este ca se ... (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv srl crysenc crysenc Buna ziua, am si eu o intrebare legata de modificarea unui act consitutiv al unui SRL care are 30 de asociati. In primul rand doresc sa precizez ca ... (vezi toată discuția)
Revocarea unui administrator si excluderea lui andra1234 andra1234 buna seara, un srl are doi asociati, fiecare cu 50-50%. unul dintre cei 2 este administrator. Doresc excluderea acestuia din societate, DAR si revocarea sa ... (vezi toată discuția)