avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partiala

buna ziua .tatal meu a lucrat 14 ani si 11 luni cu grupa 1 de munca .a lucrat ca miner in subteran doresc sa stiu daca poate iesi la pensie partial anticipata el implinind virsta de 60 ani pe 10 septembrie 2011
Cel mai recent răspuns: Valentin Mester , utilizator 19:46, 15 August 2011
Cred ca ati facut o greseala in legatura cu varsta.Pe Legea 19/2000 era pensionar la 56 de ani si 7 luni.Va rog sa reveniti cu data nasterii si stagiul pe care l-a avut,a muncit doar 14 ani si 11 luni ca miner si pe urma a stat acasa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul varsta pensie anticipata. Popa Cornel Popa Cornel Buna ziua, ma numesc Popa Corneliu si as vrea sa stiu si eu daca am dreptul de a avea pensie anticipata si daca as putea-o obtine anul acesta sau data cea mai ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie esiom esiom sotia mea este nascuta in iulie 1958 si a lucrat 27 ani, 7 luni si 6 zile pana acum. Va rog sa-mi spuneti cand poate iesi la pensie integral si anticipat. ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata marcel m marcel m am 44 de ani ,am muncit 21 de ani in conditii deosebite (minerit),am dreptul la pensie anticipata ? (vezi toată discuția)