avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori dividende - cum iau legatura cu societatea care ...
Discuție deschisă în Bursa de valori

dividende - cum iau legatura cu societatea care administreaza actiunile?

Buna seara
As dori, daca ma poate informa cineva cu privire la actiunile administrate de SAFI INVEST, intrucit nu am primit dividende niciodata de cind au fost tranzactionate pe bursa rasdak. Cum pot s[ iau legatura prin e/mail cu aceasta societate de administrare?
Mă poate ajuta cineva cu adresa de e-mail?
Multumesc, mihai

Alte discuții în legătură

Actiuni dividende wergy wergy Buna seara, Cand s-au impartit actiunile, am optat pentru PICON S.A. Str. Lupu Dionisie, 72, Bucuresti. Dupa patru ani am primit dividende apoi am primit ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde actiuni petrom si care ar fi pretul pe actiune? amadelalma amadelalma Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu cateva sfaturi in legatura cu niste actiuni pe care le-am mostenit de la bunicii mei si ulterior am aflat ca sunt la ... (vezi toată discuția)
Achizitionare actiuni sergiu2011 sergiu2011 Buna seara.Vreau sa va spun ca ma bate gandul sa imi cumpar actiuni insa nu prea am informatii de unde as putea sa procur.Am auzit ca exista tot felul de ... (vezi toată discuția)