avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... intrebare cu rost: ce am de castigat lucrand ca PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

intrebare cu rost: ce am de castigat lucrand ca PFA?

ce am de castigat lucrand ca PFA ? Va rog sa-mi explicati ca la gradinita . multumesc
Cel mai recent răspuns: cipair , utilizator 14:32, 16 August 2011
Pai unde-i ordin cu placere... ori PFA ori ... tăcere ! V-au spus cumva cei de la banca de două variante PFA sa SC... nu cred.
Ultima modificare: Marți, 16 August 2011
Constantin A. Z. Ciurel, Consilier juridic
nu mi-au spus ; voi avea contract cu ei si eu voi fi PFA ; voi vedea cat de bine este . Oricum va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, ii sau srl? luca_claudia72 luca_claudia72 as dori sa-mi deschid un magazin cu haine si incaltaminte second hand. care din cele 3 forme ar fi mai indicat pfa, ii sau srl? (vezi toată discuția)
Firma pentru mlm szeszterke szeszterke Sunt membra a unui sistem de multi level marketing si am ajuns la nivelul la care mi s-a adunat ceva castig. Acesti bani pot scoate doar daca depun factura la ... (vezi toată discuția)
Care este mai avantajos? - pfa sau microintreprindere NeaguIonel NeaguIonel Detin o intreprindere individuala PFA in domeniun constructiilor si mi se pare ca impozitul este prea mare cumulat cu toate taxele. Ar fi mai avantajoasa o ... (vezi toată discuția)