avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasirea domiciliului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasirea domiciliului

sotia mea a parasit domiciliul de aproape 1 an de zile lasandu-ma cu un copil minor in varsta de 2 ani si de atunci nu a mai dat nici un semn ,ce sanse am sa raman cu toate drepturile asupra copilului minor in urma intentarii divortului de catre mine?
Cel mai recent răspuns: costy223 , utilizator 11:52, 16 August 2011
Sanse foarte mari !

Dar prin instanta va dura cateva luni, un an, vor fi citati martori, autoritatea tutelara, vei cheltui multi bani si vei pierde definitiv orice relatie cu MAMA copilului tau.

Exista, prevazuta de lege, o cale mult mai rapida ( cateva zile - saptamani), mai putin costisitoare ?i cea ce este mai important restauratoare ( relatia tata - copil - mama va fi si dupa divort una civilizata si corecta fata de copil) de a va rezolva problema.

Aceasta cale este medierea. Pentru a afla mai multe contactati un mediator.
Ultima modificare: Marți, 16 August 2011
Constantin A. Z. Ciurel, Consilier juridic
pe baza sa mai mergi la mediere din moment ce ti ai parasit copilul inseamna ca nu esti parinte .deci vreau sa laeg calea de a decadea aceasta persoana din dreptul de mai face asa ceva inca odata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele necesare pentru introducerea unei actiuni de divort P.F.A. HERMAN DAN P.F.A. HERMAN DAN Buna ziua, Ptr deschiderea actiunii de divort ce acte ar trebui sa prezint ? Cam cat ar dura pana la pronuntarea divortului daca suntum de acord cu toate ... (vezi toată discuția)
Divort cu 1 copil minor si partaj gigi94 gigi94 buna ziua. va explic pe scurt situatia mea: acum cateva zile sotia cu care sunt casatorit de 16 ani imi spune cand eram la un restaurant ca a fasit pe ... (vezi toată discuția)