avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit terasa descoperita
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit terasa descoperita

Ca SC detin o proprietate compusa dintr-un spatiu comercial si o terasa descoperita . Initial la Primarie au fost impozitate separat.Dupa 4 ani vin in control si calculeaza impozit cladiri pentru terasa ( mentionez ca terasa nu este organizata ca bar sau altceva , ci doar pentru accesul in spatiu) . Ce parere aveti?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: auradobrin , utilizator 10:45, 19 August 2011
Spatiul a fost cumparat in 2007 iar inchiderea terasei s-a facut in 2009. Ei calculeaza impozit pentru terasa pentru perioada pana am inchis terasa( 2007-2009 )
Ati avut autorizatie de contructie pentru inchiderea acesteia din 2007 ?
Inchiderea s-a facut in 2009 cu autorizatie de constructie aprobata in 2008.
Acesta este motivul. Au considerat terasa acoperita, constructie. Dvs. aveati obligatia cand ati obtinut autorizatia de constructie sa o declarati la fisc, chiar daca era neterminata.
La fisc s-a declarat din momentul cumpararii terasa descoperita. Autorizatie s-a dat expres pentru inchidere terasa descoperita . Suntem la mana celor de la impozite si taxe. Nu conteaza ca tot oamenii lor au inregistrat declaratia,tot ei dau autorizatii,tot ei calculeaza impozitul. Nici un salariat de la stat nu poate fi tras la raspundere ca greseste . ROMANIA ce n-as da sa pot pleca din tara asta ..... M-am saturat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe cladiri pentru extindere pe teren concesionat Vali69 Vali69 Buna ziua, Am un control de la impozite si taxe locale prin care vor sa ma oblige sa platesc pentru o perioada de 2 ani impozitul majorat pentru o extindere ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe constructii speciale (taxa pe stalp) ORIONIMPEX ORIONIMPEX Am o firma care detine un spatiu comercial ,o hala ,unde este si sediul firmei ,unde nu se desfasoara niciun fel de activitate ,firma desfasoara o activitate ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea autorizatiei de construire fdragos fdragos Buna ziua, am urmatoarea problema. In anul 1995 am cumparat un teren de 106 mp pentru care am obtinut o autorizatie pentru o constructie provizorie spatiu ... (vezi toată discuția)