avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor conducere

ce cadru legal au la baza acordarea indemnizatiilor de conducere, sef serviciu, sef birou etc si care este procentul acestora?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 16:08, 16 August 2011
ORDONANŢÃ DE URGENŢÃ nr. 35 din 11 aprilie 2009 (*actualizată*)
privind reglementarea unor măsuri financiare în domeniul cheltuielilor de personal în sectorul bugetar
ART. X
Indemnizatiile de conducere pentru personalul bugetar, atat contractual cat si functionari publici, prevazute in actele normative, reprezinta limite maxime pana la care conducatorii autoritatilor sau institutiilor publice, avand calitatea de ordonatori de credite, pot stabili nivelurile individuale.

LEGE nr. 285 din 28 decembrie 2010 privind salarizarea in anul 2011 a personalului platit din fonduri publice
ART. 2
In anul 2011, pentru personalul nou-incadrat pe functii, pentru personalul numit/incadrat in aceeasi institutie/autoritate publica pe functii de acelasi fel, precum si pentru personalul promovat in functii sau in grade/trepte, salarizarea se face la nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare din institutia/autoritatea publica in care acesta este incadrat.

Coroborati textele de lege de mai sus cu anexele care contineau procentul indemnizatiilor prevazute de O.G. 6/2007 - functionari publici si O.G. nr. 10/2007 - personal contractual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de conducere oana dragoiescu oana dragoiescu cat este indemnizatia de conducere a unui sef de birou intr-o comuna?as dori si baza legala.multumesc! (vezi toată discuția)
Stabilire salariu de baza pentru functia de sef birou legorodi legorodi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati la stabilirea corecta a salariului de baza pt. functia de sef birou. La stabilirea salariului de baza se ia in calcul ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in munca pensionatul pensionatul Care este cadrul legal de incadrare a unui nou angajat cu contract de munca in sistemul bugetar? Este cazul unui administrator la cresa care nu are si nu a ... (vezi toată discuția)