avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bilet la ordin si contract
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bilet la ordin si contract

ce am aflat si eu... exista un bilet la ordin si un contract. va rog sa-mi spuneti care este modalitatea cea mai simpla de recuperare a creantei? care sunt pasii? inainte de a se investi cu formula executorie B.O. mai trebuiesc indepliniti alti pasi? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dianamorena , utilizator 16:16, 16 August 2011
probabil ca biletul la ordin reprezinta o garantie in baza contractului, da? in acest caz, pentru recuperarea creantei, se investeste biletul cu formula executorie, apoi se executa. in situatia in care biletul la ordin este refuzat pentru lipsa de disponibil, ori faceti plangere penala, ori cereti insolventa, in conditiile Legii 85/2006 actualizata
multumesc! mai era si legea din dec 2006 ca b.o. reprez titlu exec si nu se mai inv cu formula executorie...deci pana la urma biletul la ordin se investeste cu formula executorie,nu? multumesc inca o data!
nu mai este necesara procedura concilierii , ca suntem in comercial,nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin refuzat alynabica alynabica buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii daca am un bilet la ordin refuzat pot sa-i deschid procedura de insolventa firmei respective? ... (vezi toată discuția)
Legalizare b.o. geo26 geo26 am o nelamurire, poate ma ajuta cineva,? am investit un bilet la ordin la judecatorie.incheierea de investire s-a pronuntat de curand.as vrea sa stiu, pentru a ... (vezi toată discuția)
Executarea si lipsa de "disponibil" ENGFULL ENGFULL biletul la ordin investit este pus in executare s-au trimis adrese la banci , la finante nimic are 2 conturi la 2 banci , s-a infiintat poprire pe cont dar ... (vezi toată discuția)