avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie numire persoana Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie numire persoana Revisal

Buna ziua
Ve rog spuneti-mi si mie cum sta treaba cu acea decizie celebra privind persoana care se va ocumpa de revisal .Eu am o firma care are trei salariati cu mine cu tot angajat ca si contabil si nu are miscari deloc .Ma pot numi pe mine in decizie ?pana cand trebuie depusa acea decizie ?sau mai pot fi numita si la alta firma dar cu care nu am contract ?Administratorul trebuie sa-si intocmeasca decizie pentru el insusi ?
Stiu ca sunt multe intrebari dar nu sunt lamurita deloc .Va rog ajutati-ma ...Multumesc frumos :((
Cel mai recent răspuns: adinaelena , utilizator 14:34, 16 August 2011
1. acea decizie nu se depune nicaieri .... este o decizie de ordin intern care trebuia emisa de cand a intrat in vigoare HG nr.500/2011.

2. administratorul poate sa-si emita o decizie pentru numire ca persoana desemnata pentru transmiterea si completarea Revisal-ului.

3. Numirea dvs ca persoana la alte societati cu care nu aveti raport de munca , este cam riscanta.
va multumesc frumos pentru raspuns .asadar se transmite ITM-ului numai contractul de prestari servicii cu altcineva din afara societatii pentru a completa in Revisal ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana desemnata pentru transmitere revisal mdogaru27@yahoo.com mdogaru27@yahoo.com Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema: avem doua firme cu acelasi administrator si o singura persoana desemnata pentru transmiterea datelor in Revisal. ... (vezi toată discuția)
Inspector resure umane molly27 molly27 Stie cineva , ca orice societate este obligata sa aibe IRU sau poate sa incheie un contract de prestari servicii cu o persoana care are calificarea IRU? sau ... (vezi toată discuția)
Revisal - cine poate depune? liliigretz liliigretz Buna ziua, O societate cu 6 angajati, din care unul este contabil (angajat cu contract individual de munca cu 2 ore/zi), poate acesta sa opereze in ... (vezi toată discuția)