avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

stiu ca se plateste ceva atunci cand faci succesiunea...si as dori sa stiu...in functie de ce ...cat se plateste...adica de exemplu..la o casa cu 170 mp.teren fara casa 4 camere baie si bucatariue...cam cat ar costa...sau sa mi spune ti va rog...care sunt criteriile
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:47, 21 August 2008
Fiecare birou notarial are o expertiza privind preturile orientative ale proprietatilor imobiliare din judetul respectiv. In functie de aceste valori se poate calcula taxele notariale privind succesiunea.
De asemenea, mostenitorii pot evalua mostenirea, iar valoarea acesteia i se comunica notarului public unde se dezbate mostenirea. In functie de valoarea declarata, notarul public va stabili taxele aferente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! taxa la notar pentru un imobil se stabileste la valoarea ... CAMGZN CAMGZN TAXA LA NOTAR....... Buna ziua! Taxa la notar pentru un imobil se stabileste la valoarea care este trecuta in certificatul fiscal? Multumesc! (vezi toată discuția)
Valoare succesiune gigelas gigelas Buna ziua, O succesiune,formata din terenuri si o casa,cum se evalueaza,pentru a se mentiona valoarea acestei succesiuni la notar,pentru dezbaterea ... (vezi toată discuția)
Pret succesiune roxicutza86 roxicutza86 cam la ce pret ajunge o succesiune in care ca mostenire ramane un apartament cu 2 camere estimat la 120 000 (vezi toată discuția)