avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal hg 500
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal hg 500

Buna ziua,am descarcat varianta noua a revisalului acesta,dar problema e ca nu stiu pasii prin care o sa transmit acest revisal catre inspectia muncii.Imi poate spune cineva am persoane care sunt in ingrijire copil incepand cu data de 01.07.2011....trebuie sa le suspend contractul de munca in revisalul asta nou,sau nu trebuie sa modific nimic ca ei sunt in conc.ingr.copil din 01.07.2011?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:09, 18 August 2011
1. In noua varianta se transmite si suspendarile c.i.m. ....

2. pasii pentru transmitere ii gasiti aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
da,am inteles ca se transmit si suspendarile,dar se transmit si suspendarile celor care au intrat cu inceputul lunii iulie?(deci retroactiv,inainte de a aparea revisalul in varianta noua).
Se transmit toate c.i.m. suspendate la data de 01.08.2011 ...
Revin cu o intrebare:pentru angajatul care e in concediu de crestere la data de inceput trec 01.07.2011 iar la data de sfarsit trec urmatoarea zi de cand implineste copilul 2 ani?sau nu mai trebuie sa trec data de sfarsit in noul revisal?Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
Arion Ramona, utilizator
CCC se termina la data cand copilul implineste doi ani .. prin urmare, aceasta este ultima zi de CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data sfarsit suspendare=data incetare suspendare? gabrieladina gabrieladina In cazul unei angajate care revine de pe CCC, cand se opereaza in revisal incetarea suspendarii, data incetarii suspendarii este identica cu data sfarsitului ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dupa expirare concediu crestere copil atlassport atlassport In data 20.02.2013 a intrat o angajata in concediu de crestere copil pentru 2 ani.(CIM a fost suspendat) Acum vreau sa incetez CIM, nu se mai intoarce la ... (vezi toată discuția)
Data sfarsit suspendare contract de munca in revisal mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Pana cand se face suspendarea cim in revisal daca copilul implineste varsta de 2 ani pe 02.12.2017? este bine sa fac suspendarea pana pe ... (vezi toată discuția)