avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... domiciliu in galati si doresc sa desfasor o activitate ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

domiciliu in galati si doresc sa desfasor o activitate in salaj

Adresa de rezidenta este in Galati dar acum stau cu chirie in Zalau jud. Salaj. Am diploma in manichiura-pedichiura eliberata de Galati. As vrea sa profesez ca si manichiurista in Zalau, la un salon, in regim de chirie, nu ca si angajata. Trebuie sa ma inregistrez ca si persoana fizica autorizata sau cum trebuie procedat? De unde trebuie sa-mi iau autorizatia, Galati (judetul care a eliberat diploma) sau Zalau (unde vreau sa profesez)?Va rog sa ma ajutati. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena_p27 , utilizator 18:47, 17 August 2011
Pfa se inregistreza la adresa de domiciliu. Poti practica oriunde in tara dar apartii de unitatea fiscala unde ai domiciliul. Bafta.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cati metri patrati este nevoie pentru un salon manichiura-pedichiura exclusiv? Ramo17 Ramo17 Buna ziua!prin amabilitatea dv doresc sa stiu de cat spatiu am nevoie (mp)pentru a infiinta un salon de manichiura-pedichiura exclusiv pentru un singur post de ... (vezi toată discuția)
Acte si dotari necesare - prestari servicii manichiura allechandra allechandra Buna seara, Doresc sa fac unghii false, manichiura - pedichiura si de asemenea sa predau cursuri de tip hobby, neacreditate pentru design pe unghii false, ... (vezi toată discuția)
Salon manichiură la domiciliu Any35 Any35 Bună ziua! Dacă îmi deschid un Pfa și plătesc autorizație de funcționare, este posibil să profesez la domiciliu activitatea de manichiura pedichiura? ... (vezi toată discuția)