avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Salon manichiură la domiciliu
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Salon manichiură la domiciliu

Bună ziua! Dacă îmi deschid un Pfa și plătesc autorizație de funcționare, este posibil să profesez la domiciliu activitatea de manichiura pedichiura? Și dacă da, ce alți pași mai am de urmat? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Any35 , utilizator 16:23, 11 Ianuarie 2019
Trebuie sa schimbati spatiul in care locuiti cu destinatia comerciala
Deci spațiul de lucru și reședința trebuie să fie diferite, pe documentele necesare? Nu pot figura cu aceeași adresă?

Radu Pascal a scris:

Mulțumesc

Any35 a scris:

Deci spațiul de lucru și reședința trebuie să fie diferite, pe documentele necesare? Nu pot figura cu aceeași adresă?

Radu Pascal a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)
Dschidere salon coafura - manichiura boby_zb boby_zb Buna seara. sunt nou in domeniu, tocmai am terminat niste cursuri de calificare profesionala (coafor) si asi dori pentru inceput sa imi deschid un mic salon ... (vezi toată discuția)
Acte si dotari necesare - prestari servicii manichiura allechandra allechandra Buna seara, Doresc sa fac unghii false, manichiura - pedichiura si de asemenea sa predau cursuri de tip hobby, neacreditate pentru design pe unghii false, ... (vezi toată discuția)