avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

in cazul in care o firma intra in incapacitate de plata,iar admin istratorul nu are nici un patrimoniu personal,debitorii cum pot sa si recupereze banii?
ce masuri se pot lua impotriva administratorului in ac caz
multumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 13:31, 17 August 2011
La Executor trebuie inregistrata datoria iar acesta din 6 in 6 luni va verifica solvabilitatea debitorului si ii va urmarii toate veniturile, contra unei taxe care se actualizeaza din 6 in 6 luni. Bafta
se poate cere atragerea raspunderii administratorului in vederea recuperarii creantelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani când debitorul nu are bunuri VioricaBufnea VioricaBufnea Cum pot recupera o suma de bani pentru care am hotărâre judecătorească favorabila , însă persoana nu are venituri și bunuri pe numele sau. Situația ... (vezi toată discuția)
Competenta executorilor judecatoresti Cristianna Cristianna Buna ziua!Am de executat silit o hotarare judecatoreasca in care o firma ne este datoare 300.000 milioane lei impreuna cu dobanda legala.Firma se afla la 500 ... (vezi toată discuția)
Neplata rate credit nevoi personale ancutica ancutica Buna ziua. O mica speta: daca o persoana are un credit de nevoi personale...pleaca la munca in Italia si nu mai plateste ratele timp de 2 ani...ce i se ... (vezi toată discuția)