avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... civil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

civil

se poate institui sechestru judiciar pe un autoturism cumpărat împreuna cu soțul in timpul căsătoriei in conditiile in care suntem divortati,dar nu am facut partajul ?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 00:42, 17 August 2011
Creditorul poate solicita pe calea actiunii oblice iesirea din indiviziune asupra bunurilor detinute de catre fostii soti si apoi pot dispune instituirea sechestrului. Cred ca cel mai indicat e sa proceati dumneavoastra la partajarea bunurilor comune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi executate astfel de bunuri? istodor istodor Buna seara. Daca am de recuperat un prejudiciu de la cineva care nu are niciun bun pe numele lui, dar are bunuri pe numele sotiei pot recupera ceva? Bunurile ... (vezi toată discuția)
Divort partaj ubeline ubeline Buna ziua. prietena mea a fost casatorita timp de 5 ani dupa care a divortat dar nu a bagat partaj. in timpul casatoriei a cumparat impreuna cu sotul ei un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt divorțată după 27 de ani de căsătoriei. ... irina voicu irina voicu Bună ziua! Sunt divorțată după 27 de ani de căsătoriei. Partajul nu a fost făcut deoarece toate bunurile se aflau și se afla în continuare sub ... (vezi toată discuția)