avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

dacă so?ul după divor? a fost de acord sa- mi păstrez numele dobândit in timpul căsătoriei,iar eu nu am participat la ultimul termen si s-a hotarat sa-mi reiau numele purtata anterior 'poate impotrivi din moment ce a fost de acord?
Ultima modificare: Marți, 16 August 2011
Inna6769, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:52, 16 August 2011
Cine a depus cererea de divort? Ati solicitat pastrarea numelui din casatorie?
Inteleg ca s-a pronuntat deja hotararea. Daca ati introdus d-voastra cererea, atu cerut pastrarea numelui, fostul sot a fost de acord si instanta a dispus reluarea numelui dinaintea casatoriei si mai sunteti in termen exercitati calea de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord primavera primavera joi a fost prima si ultima infatisare in cazul divortului de comun acord. am hotarit in fata judecatorului sa-mi reiau numele de fata. apoi am ... (vezi toată discuția)
Divort-cu pastrarea numelui de catre sotie. Borza Borza Sotia a introdus actiunea de divort cu solicitarea de desfacere a casatoriei, cu revenirea la numele avut inainte de casatorie. Ulterior dupa ce s-a introdus ... (vezi toată discuția)
Schimb nume dupa divort si unul din soti decedat nadejdailea nadejdailea Buna ziua, casatorita in romania si dupa 16 ani ne-am divortat in Spania, el a decedat dupa 2 luni de la divort. Nu am specificat schimbarea numelui si pactul ... (vezi toată discuția)